About us

Gefa Latvia SIA

Om Oss

OM OSS

Sedan 1993 har LTD GEFA Latvia specialiserat sig på sömnad av olika textilprodukter. Vi använder en avancerad teknik i produktionsprocessen där avancerade produkter tillverkas med hjälp olika sorters material till kundens förväntningar och en säkerhetsställd hög kvalitet. Vi är specialiserade på tekniska textilier. Vi erbjuder lönsömnad (CM-production) samt fullservice lösningar på våra egna fabriker, tillsammans med våra nära partners i Europa och Asien.

Vi använder oss av en tekniskt modern utrustning som ger oss kontroll hela vägen från början till slut. Idag tillverkar vi komplicerade produkter i tuffa material för ett brett kundspektrum. Vi använder vår interna kunskap för att hjälpa våra kunder steg för steg genom hela processen, oavsett om det gäller design, teknik, effektivitet, paketering eller transport.GEFA består av två fabriker.
Med 200 anställda och en mycket modern maskinpark arbetar vi idag med tio flexibla produktionslinor. Här utvecklar vi nya idéer och syr nollserier. Vi kan hantera små beställningar samt har även kapacitet för större produktion. Här har vi också vårt huvudsäte för inköp och logistik. All administration samt kontroll av kvalitet och logistik sköts härifrån.

Mönsterhantering och tillskärning sker digitalt med system från Gerber och Allcomp. Vi broderar med våra egna maskiner. Vi utför olika typer av efterbehandling samt testtvättar och teststyrkor.

Transport utförs med egna lastbilar till och från Sverige varje vecka.
Allt detta bidrar till en mycket hög servicenivå.

 

Gefa Latvia SIA